Over ZUID juristen

ZUID juristen is een onderdeel van Wiertz Company en ontstaan door de gedachte dat het ook anders kan. Wij ondersteunen bedrijven met juridisch advies en interim juristen.

Het is al lastig genoeg

ZUID juristen ondersteunt bedrijven met juridisch advies en interim juristen. Want misschien denkt u hier in eerste instantie niet aan, bij de meest voorkomende juridische vragen of problemen volstaat vaak een jurist.

ZUID juristen is ontstaan door de marktvraag en complexiteit van het Nederlands Recht waarmee bedrijven te maken krijgen. Niet iedereen heeft elk specialisme in huis en daarom biedt ZUID juristen verschillende juridische diensten op maat of een interim-jurist voor projecten. Kenmerkend voor ZUID juristen is de daadkrachtige aanpak tegen lagere kosten. Onze klanten maken hier gebruik van door een gedeelte of zelfs alle juridische zaken uit te besteden, waardoor zij zich weer kunnen focussen op hun corebusiness. Het motto van ZUID juristen is immers niet voor niets: ‘het is al lastig genoeg’.

Onze werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en het bekende kopje koffie. Typerend voor onze organisatie is ons ondernemend vermogen. Door onze korte communicatielijnen en directe verantwoordelijkheid zijn wij in staat snel te schakelen en te beslissen. U vindt in ons een flexibele partner, die zich gemakkelijk plooit in uitdagende omstandigheden en zult merken dat binnen ZUID juristen een brede, maar vooral ook diepe kennis van het juridisch vakgebied aanwezig is.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

member of Wiertz Company

ZUID juristen maakt onderdeel uit van Wiertz Company een krachtig Euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company al 20 jaar met succes maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en organisaties in Limburg.

ZUID referenties

zuid-juristen-referenten-gaia-zoo

zuid-juristen-referenten-eurodecars

zuid-juristen-referenten-l1