Onze diensten

Juridische oplossingen die u verder brengen. Wij geloven in een andere aanpak en streven naar praktische oplossingen die u verder brengen. Helder en zonder kleine lettertjes.

Helder zonder kleine lettertjes en gunstige tarieven

Bij ZUID juristen zoeken wij naar een passend antwoord op uw juridische vragen. u kunt bij ons terecht met alle juridische zaken, waarbij de nadruk ligt op arbeidsrecht, ondernemingsrecht en huurrecht.

Het eerste oriënterend gesprek is altijd kosteloos. Na de inventarisatie van uw  juridische vraagstuk bepalen we samen de aanvliegroute en het aanvullend werk dat hiervoor nodig is. U ontvangt een overzicht van de stappen die gemaakt worden en de daarbij horende uren en kosten. Want wij vinden het belangrijk dat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent. Wij bieden onze juridische diensten aan tegen een zeer aantrekkelijk tarief waarbij wij in overleg met u individuele prijsafspraken maken. Wij hanteren daarbij vaste uurtarieven. Ook is het mogelijk om afspraken te maken op basis van een fixed fee of om een speciaal MKB-abonnement af te sluiten.

Contact met ZUID juristen

Ontvangt u graag meer informatie over onze diensten of heeft u een situatie waar u advies over wilt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Dorena Gulpers
Juriste
+31 (0)6 51 49 76 63

Juridisch advies

Onze maatschappij wordt steeds complexer. Ook en vooral op juridisch vlak. Waaraan dient een arbeidsovereenkomst te voldoen? Op welke manier dient een arbeidsovereenkomst beëindigd te worden? Welke rechtsvorm is de juiste voor uw bedrijf?

Vragen waar u regelmatig mee te maken krijgt en waarvoor ZUID juristen u juridisch advies biedt. Telefonisch, schriftelijk of persoonlijk, afhankelijk van het soort advies en de spoedeisendheid van dat advies.

MKB-abonnementen

Voor een vast bedrag per jaar nemen wij u alle juridische en andere overeengekomen zaken uit handen en leveren hiervoor maatwerk.

De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de omvang van uw onderneming en van de branche waarin uw onderneming werkzaam is. Uitgangspunt is dat de overeengekomen prijs altijd gunstiger is dan elders voor de afzonderlijke onderdelen van het abonnement.

Interim juristen

In sommige situaties heeft u tijdelijk een jurist nodig hebt voor een project, voor een vervanging van uw vaste jurist of voor tijdelijke uitbreiding van de juridische afdeling. Ook dan biedt ZUID juristen uitkomsten.

Samen met onze collega’s van ZUID recruiters plaatsen wij bij u de jurist die bij u past en die door ons begeleid wordt. Uiteraard tegen een aantrekkelijk tarief.

Juridische helpdesk

ZUID juristen biedt u de mogelijkheden om tijdens kantooruren onbeperkt naar de helpdesk te bellen. Uw juridische vragen worden onmiddellijk telefonisch beantwoord. Dit alles tegen een zeer gunstig tarief.

Juridische projecten

U wilt uw arbeidsovereenkomsten aanpassen of moet noodgedwongen een aantal werknemers ontslaan. Misschien wilt u uw bedrijf juridisch laten doorlichten of wilt u de rechtsvorm van uw bedrijf wijzigen. Deze werkzaamheden kunnen door ZUID juristen op projectbasis worden uitgevoerd. Een projectplan wordt opgesteld en een prijs voor het gehele project wordt overeenkomen met u als opdrachtgever.

Juridisch Inhouse

Wellicht hebt u behoefte aan structureel overleg met een juridisch deskundige en wilt u ook uw medewerkers in de gelegenheid stellen om periodiek met een jurist te overleggen. ZUID juristen biedt u een jurist bij u in huis, afhankelijk van de behoefte eenmaal per week, per maand of per kwartaal of op welke wijze dan ook. Alles is mogelijk. ZUID juristen biedt ook in dat opzicht maatwerk en dat tegen een zeer concurrerend tarief.